Het huis

Het huis ligt op 15 min lopen van het historische centrum. Die o.a. via een oud mijnwerkerspad te bereiken is. Vanuit de tuin kijkt u op de Barbora Kathedraal welke ’s avonds prachtig verlicht is.

Het Huis

De auto kunt u op het eigen terrein parkeren welke afgesloten kan worden.  s Avonds kunt u lekker in de diverse restaurants genieten van maaltijd onder het genot van een drankje.

In het huis welke in 2006 geheel gerenoveerd is bevinden zich 7 slaapkamers.

Kamer 1 en 2 bevinden zich op de begane grond en zijn beide voorzien van een douche en wc op de kamer. Tussen deze 2 kamers in bevindt zich een klein keukenblok voorzien van koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.

Kamer 3 en 4 liggen op de middelste verdieping. Kamer 3 heeft een douche en wc  op de kamer. Terwijl kamer 4 de douche en wc op de gang heeft. Deze beide kamers zijn goed te combineren doordat er zich een tussendeur bevindt tussen deze 2 kamers en de rest van de verdieping. Ideaal bijv. voor o.a. ouders met kinderen. Op deze verdieping bevindt zich ook de keuken en de eetzaal.

Kamer 5,6 en 7 liggen op de bovenste verdieping. Kamer 6 heeft een douche en wc op de kamer en kamer 5 en 7 hebben een gezamenlijke badkamer waarvan de wc afzonderlijk te gebruiken is.

Tevens is er draadloos internet.